Uložení záznamu

Uložení záznamu

Při ukládání záznamu máte vždy na kartě Domů ve skupině Uložit na výběr ze tří možností, jejichž význam je popsán v následující tabulce.

Scroll Table Layout

Tlačítko

Název

Popis

Klávesová zkratka

Příkaz

Tlačítko

Název

Popis

Klávesová zkratka

Příkaz

Uložit

Uloží změny provedené na editovaném záznamu.

Ctrl+S

Soubor | Nový

Uložit a zavřít

Uloží změny provedené na editovaném záznamu a detail záznamu zároveň uzavře.

Ctrl+Return

Soubor | Uložit a zavřít

Uložit a nový

Uloží změny provedené na editovaném záznamu a zároveň založí nový záznam.



Soubor | Uložit a nový

Neuložený záznam je indikován symbolem hvězdičky a text s identifikací záznamu na záložce je zvýrazněn kurzívou.



Formou upozornění na ploše systém také notifikuje uživatele na neuložený záznam. Prostřednictvím tlačítek u upozornění na ploše lze neuložený záznam dodatečně uložit a nebo k němu přejít.