Aktivace/deaktivace uživatelského pohledu

Aktivace/deaktivace uživatelského pohledu

Aktivace uživatelského pohledu

Předpoklad

Uživatelský pohled lze aktivovat jen za předpokladu, že je nastaven mezi oblíbenými položkami.

Aktivace uživatelského pohledu lze provést následujícím postupem:

  1. Na kartě Domů ve skupině Filtrování vyvolejte nabídku Uživatelské pohledy.

  2. V nabídce vyberte jeden uživatelský pohled, který jste si přidali mezi oblíbené.

Poznámka

V jeden okamžik může být vybrána pouze jedna varianta uživatelského pohledu.

Deaktivace uživatelského pohledu

Deaktivaci uživatelského pohledu lze provést 2 způsoby:

  1. Na kartě Domů vyvolejte ve skupině Filtrování nabídku Uživatelské pohledy a z ní vyberte volbu Výchozí pohled.

  2. Na kartě Zobrazení ve skupině Operace nad pohledem volbou položky Obnovit výchozí, více zde.